La festa major ja és aquí.

CIMG7189_01Un any més arriba la festa major i amb ella la festa gran de la nostra colla. Enguany us volem presentar com a novetat en Juvi. En Juvi és un gegantó que ha fet en Toni Mujal pel cicle infantil de l’escola Joventut. Els nens de parvulari de l’escola han treballat durant tot el curs aquest projecte i ara, quan han acabat el curs, ens deixaran el gegantó perquè el poguem batejar i fer ballar pels carrers del poble. Els padrins seran na Maria de Viladelleva i en Tinet del Manxons.

Això serà diumenge a la III trobada de gegants de Callús. A la trobada hi participaran un total d’onze colles. Començarem a un quart de dotze amb la plantada de gegants a la plaça de l’Ajuntament i seguidament anirem en cercavila pels carrers del poble. En passar per davant l’església, donarem la benvinguda al gegantó Juvi. Acabarem la cercavila altra vegada a la plaça de l’Ajuntament amb el ball de cloenda i l’entrega de records a les colles participants.11236857_619429478159032_8799243855777550010_n

Les colles que ens acompanyaran diumenge vindran de LLoret, Solsona, Balsareny, Sant Vicenç de Castellet, El Poble Nou de Manresa, Moià, La Beguda Alta, Sallent, Sant Joan de Vilatorrada, Montmajor i Castellbell i el Vilar.

També us volem recordar que el dissabte de festa major serem al corre pinxos amb els nostres celebrats i admirats pinxos de pernil i de bacon amb formatge. Serà dissabte a partir de les vuit del vespre a la plaça de l’església. Us hi esperem!

Bona Festa Major a Tothom.